החומרים :
6-8 חתיכות דג בורי,דניס,או טלפיה (שהוא בעצם מושט)
2 עגבניות קלופות וקצוצות
1 גמבה חתוכה לריבועים גדולים
4פלפלים ירוקים חריפים קצוצים
1ראש שום
חבילה וחצי כוסברה
חצי כפית כורכום
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 כוס שמן
3 כפות פפריקה אדומה מתוקה או חריפה בהתאם לטעמכם.
אופן ההכנה: בסיר דגים מניחים את המצרכים בסדר הבא את פרוסות העגבניות, הגמבה,הפלפל החריף חצי מכמות השום וחצי מכמות הכוסברה, להוסיף הכורכום והמלח להניח מעליהם את פרוסות הדג. למלא מים עד גובה הירקות לכסות את הסיר ולהביא לידי רתיחה, לאחר שהמים רותחים יש להוסיף את השמן והפפריקה ולהרתיח עוד כ 5-7 דקות,להנמיך את האש ופתוח קצת את המכסה כדי שהאדים יצאו ולהמשיך את תהליך הבישול עוד כ-40 דקות על להבה נמוכה. לקראת סיום הבישול כ5 דקות לפני יש להוסיף את המחצית השניה של הכוסברה והשום ולבשל כאמור 5-10 דקות נוספות ולהגיש . הסוד להכנת דגים מרוקאים אמיתיים היא סידור הסיר חשוב מאוד לסדר את המצרכים באופן במתאור במתכון זה ,כי כאמור זה הבסיס להצלחה כך למדנו מהסבתות והאמהות ואכן זה סוד ההצלחה לכן תקפידו לסדר את הסיר בסדר הנכון ואנו בטוחים כי ההצלחה בידכם. למאגר המתכונים לחצו